نوشته شده توسط : ali

شرکت‏ها‎ی که موضوع فعالیت آنها در زمینه کامپیوتر باشد، شرکت رایانه‎ای نام دارند.شرکت‏ها‎ی رایانه‎ای براساس تصمیمات متخذه ثبت نیاز به اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک ندارند

تعریف شرکت رایانه ای

شرکت‏ها‎ی که موضوع فعالیت آنها در زمینه کامپیوتر اعم از سخت افزار و نرم افزار باشد، شرکت رایانه‎ای نام دارند.

نکته : اگر حیطه فعالیت شرکت‏ها‎ی رایانه‎ای به شرح زیر باشد برای ثبت شرکت در شرف تاسیس، ابتدا باید از طریق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه مجوز مربوطه اخذ گردد و سپس سایر مراحل ثبت شرکت طی شود.

اخذ مجوز برای شرکت رایانه ای

شرکت‏ها‎ی رایانه‎ای براساس تصمیمات متخذه ثبت از تاریخ ۲۶/۵/۷۶ به بعد نیاز به اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک را نداشته و متقاضیان می‎توانند بدون کسب مجوز نسبت به ثبت شرکت اقدام کنند و پس از ثبت برای احراز صلاحیت و طبقه بندی شرکت خود به این دبیرخانه مراجعه و براساس ضوابط اقدامات لازم را مبذول نمایند. این امر به منظور تسهیل در کار مراجعین و همچنین سیاست‏ها‎ی اداره کل ثبت شرکت‍ها مبنی بر حذف موانع و محدودیت‍‎های موجود در فرآیند ثبت شرکت‍ها صورت گرفته است که باید مراتب به تمامی ادارات ثبت شرکت‍ها در اقصی نقاط کشور ابلاغ شود تا مسئولین ذیربط از طلب مجوز از شرکت‎های رایانه‎ای خودداری نمایند.

 

در عین حال شرکت‍هایی که موضوع فعالیت آنها منحصراً در زمینه انفورماتیک بوده و مدیرعامل شرکت واجد شرایط تصدی پست مدیرعاملی یک شرکت رایانه‎ای باشد (دارای حداقل دارای لیسانس در زمینه انفورماتیک و یا دارای لیسانس در سایر رشته‌های فنی مهندسی و حداقل سه سال تجربه کار مفید کامپیوتری باشد)، پس از ثبت شرکت از سوی این شورا، احراز صلاحیت و طبقه‎بندی می‎شوند.

 

تمامی شرکت‏ها‎ی رایانه‎ای که برای انجام فعالیت‌های مشاوره، نظارت، طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی، توسعه، پشتیبانی و آموزش سیستم‌های نرم‌افزار، سخت‌افزار، شبکه‌های اطلاع‌رسانی و نظایر آن تشکیل می‌شوند، مکلفند پس از ثبت شرکت و قبل از شروع فعالیت به نظام صنفی استان خود مراجعه و مجوز فعالیت اخذ نمایند.

 

تبصره : شرکت‌هایی که قبل از تشکیل نظام صنفی رایانه‌ای استان تشکیل شده‌اند، موظفند حداکثر ظرف مدت ۶ ماه پس از تشکیل نظام صنفی رایانه‌ای، مجوز فعالیت اخذ نمایند. پس از سپری شدن زمان مشخص شده، هیچ شرکت رایانه‎ای بدون داشتن مجوز فعالیت مجاز به ادامه کار نخواهد بود.

 
شرایط عضویت شرکت‏ها‎ی رایانه ای در نظام صنفی رایانه ای استان

بر طبق اساسنامه شرکت، موضوع فعالیت شرکت صرفاً یکی از فعالیت‌های رایانه‌ای مندرج در بند ۱ باشد. مدیرعامل آن دارای مدرک حداقل کارشناسی در رشته‏ها‎ی مرتبط باشند.

 

تبصره ۱ : مدیرانی که قبل از تشکیل نظام صنفی رایانه‌ای استان در شرکت خود سمت مدیریت عامل را داشته‌اند، از این قاعده مستثنی خواهند بود.

 

تبصره ۲ : در صورتی که مدیرعامل مدرک کارشناسی نداشته باشد، باید شامل یکی از موارد زیر باشد

 

شرکت رایانه‎ای در استان مربوطه ثبت شده باشند. مرکز اصلی شرکت در استان مربوطه باشد.

 

تبصره : شرکت‌هایی که در یک استان مستقر شده‎اند اما شعبه خود را در دیگر استانها ایجاد نموده‎اند، برای شعبه‏ های‎ استانی نیازی به اخذ مجوز ندارند اما موظفند مراتب تشکیل شعبه‌های خود را به نظام صنفی استانی که شعبه در آن قرار گرفته است، اطلاع دهند تا در فهرست شرکتهای دارای مجوز فعالیت آن استان قرار گیرند و بدون حق رای در مجامع نظام صنفی رایانه‌ای آن استان شرکت نمایند. شرکت‌های رایانه‎ای متقاضی برای دریافت مجوز فعالیت می‎توانند به صورت اینترنتی نیز مدارک خود را تکمیل و ثبت نام نمایند که برای این امر باید وارد زیرپورتال استانی خود شده و به شکل زیر عمل نمایند.

 

کپی آخرین اظهارنامه مالیاتی

کپی رتبه‌بندی شورای عالی انفورماتیک

 

اسکن تمامی مدارک شرکت: روزنامه رسمی آگهی تاسیس؛ روزنامه رسمی آگهی تغییرات؛ کپی شناسنامه مدیرعامل؛ کپی مدرک تحصیلی مدیرعامل؛ کپی اساسنامه

 

چنانچه شرکت رایانه‏ای تازه تاسیس می‎باشد، کپی لیست بیمه و در صورت نداشتن لیست بیمه، نامه‌ای مبنی بر تمام وقت بودن مدیرعامل و اشتغال در شرکت

 

نکته : تمامی مدارک باید به صورت فایل pdf بارگذاری شود.

 

نظام صنفی رایانه‌ای استانی تقاضاهای رسیده را ظرف مدت ۱۵ روز بررسی و نظر خود را اعلام و در صورتی که عضویت برای شرکت‌های تازه تاسیس تایید شود، مجوز فعالیت موقت یک ساله ظرف مدت ۱۵ روز صادر می‎کند. چنانچه عضویت تایید نشود، علل عدم تایید به همراه موارد مغایرت مشخص و ظرف مهلت مذکور اعلام می‎گردد.



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

جهت اخذ نمایندگی شرکتهای خارجی نیاز به گذراندن مراحل مشخص شده و تهیه مدارک مربوطه می باشد. در این مقاله اطلاعات لازم به عنوان راهنما شرح داده شده است .اولین گام برای این منظور مکاتبه با شخص حقوقی خارجی می باشد که باید به بهترین شکل انجام داده شود. مرحله دوم برای گرفتن نمایندگی شرکتهای خارجی دریافت تاییدیه از وزارت امور خارجه ایران می باشد و هم چنین این وزارت مسئول بررسی و تایید تمامی مدارک شخص حقوقی یا حقیقی خارجی از جمله آگهی تاسیس، روزنامه رسمی و اساسنامه ی آن که به زبان فارسی ترجمه شده است می باشد. اشخاص حقیقی یا حقوقی که تمایل به اخذ نمایندگی دارند باید در زمینه ی کاری مشترک، دارای تخصص و سابقه کار بوده و هم چنین در مکاتبات خود شرایط مالی و توجیهات اقتصادی و سودآوری حاصل از دریافت نمایندگی شرکتهای خارجی را به طور کامل بیان نموده و به نتیجه برسانند.

 
روش اخذ نمایندگی شرکتهای خارجی در ایران در شرکتهای ثبتی

 
 اگر بخواهیم به طور دقیق تر این موضوع را شرح دهیم ابتدا باید تفاوت بین شعبه خارجی و نمایندگی خارجی را مشخص سازیم، شعبه واحدی از یک شرکت می باشد که در منطقه ی دیگری فعالیت می نماید و خدماتی که ارائه  میدهد کاملا مطابق با خدمات و محصولات واحد اصلی است. دارای اختیارات محدود است و میزان استقلال آن توسط واحد اصلی تعیین می شود اما در مورد نمایندگی شرکتهای خارجی، شرایط متفاوت است برای مثال فاصله جفرافیایی بیشتر بوده و تمامی مسئولیت های نظارتی و حقوقی برعهده ی خود نمایندگی است و البته از لحاظ کاری بخشی از وظایف واحد اصلی به این واحد اختصاص داده میشود.

 
روش اخذ نمایندگی شرکتهای خارجی در ایران

 
برای اینکار مراجعه به اداره ثبت شرکتها لازم می باشد. کلیه مراحل توسط خود شخص حقیقی یا حقوقی متقاضی نمایندگی و یا از طریق یک شرکت ثبتی قابل انجام و پیگیری است . در وهله ی اول تعیین نام دارای اهمیت می باشد و باید کاملا مطابق با نام واحد اصلی  باشد و هیچگونه تغییر، ویرایش یا ترجمه ای صورت نگیرد .عبارت نمایندگی یا شعبه باید حتما ذکر شود . ورود اطلاعات لازم برای ثبت نمایندگی شرکتهای خارجی به صورت مکانیزه انجام می شود .کلیه ی مدارک باید به واحد پذیرش تاسیس تحویل داده شود و یک رسید دریافت گردد که شامل تاریخ تعیین شده برای مراجعه ی بعدی است . در این تاریخ نتیجه و موافقت با اخذ نمایندگی مشخص می گردد . پس از آن در مرحله ی کارشناسی نیاز به دریافت مجوز های لازم تشخیص داده شده و اگر لازم باشد نامه ی استعلام و اخذ آن صادر می شود، در غیر این صورت صحت اطلاعات تایید شده و پیشنویس آگهی تاسیس نمایندگی شرکتهای خارجی صادر می شود .در مرحله ی بعد لازم است که تمامی وجوه لازم و هزینه ها پرداخت گردند . در پایان، پیش نویس جهت امضای نهایی و گواهی  ” ثبت با سند برابر است ” در اداره کل ثبت شرکتها تکمیل می گردد و شماره ی ثبت و شناسه ملی اعطا می شود. یک نسخه از آگهی تاسیس نمایندگی شرکتهای خارجی به واحد روابط عمومی این اداره باید تحویل داده شود تا در روزنامه های کثیرالانتشار درج گردد.



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

نقشه بردای به منظور اجرا و نظارت بر پروژه های مختلف عمرانی در زمینه‌های ساختمانی، راه‌سازی، پل‌سازی، سازه‌ها و بناهای آبی، جمع‌آوری و دفع فاضلاب و … شکل گرفته است. شرکتهای نقشه برداری نیز با داشتن پرسنلی متخصص از نقشه برداران در جهت انجام این پژوه ها به نحو احسن شکل گرفته اند. از آنجایی که گاهی ممکن است برخی از افراد سود جو اقدام به تاسیس شرکت نقشه برداری نمایند در حالی هیچگونه تخصصی در این زمینه ندارند، لذا ثبت شرکت نقشه برداری ضرورت پیدا می کند تا شرکتهای قانونی از غیرقانونی متمایز شود.

ثبت شرکت نقشه برداری | شرکت نقشه برداری

نقشه بردای به منظور اجرا و نظارت بر پروژه های مختلف عمرانی در زمینه‌های ساختمانی، راه‌سازی، پل‌سازی، سازه‌ها و بناهای آبی، جمع‌آوری و دفع فاضلاب و … شکل گرفته است. شرکتهای نقشه برداری نیز با داشتن پرسنلی متخصص از نقشه برداران در جهت انجام این پژوه ها به نحو احسن شکل گرفته اند.

شرکتهای نقشه برداری در ساخت سد، فرودگاه، جاده، برج، تونل، دکل‌های مخابرات، ساختمان‌های مقاوم در مقابل زلزله، سیل و آتش و نیروگاههای برق و مصالح سبک، ارزان و با کیفیت مناسب برای ساخت و ساز و … کار می کنند. مهندسانی که در شرکت نقشه برداری مشغول به کار هستند، مسوولیتهای متفاوتی از قبیل طراحی، محاسبه، اجرا و نظارت بر اجرای طرحهای مختلف عمرانی را بر عهده می گیرند.

از آنجایی که گاهی ممکن است برخی از افراد سود جو اقدام به تاسیس شرکت نقشه برداری نمایند در حالی هیچگونه تخصصی در این زمینه ندارند، لذا ثبت شرکت نقشه برداری ضرورت پیدا می کند تا شرکتهای قانونی از غیرقانونی متمایز شود.

 
شرایط ثبت شرکت نقشه برداری


        تعیین میزان سرمایه شرکت شرکت نقشه برداری

        برای ثبت شرکت نقشه برداری به یک ماه کاری نیاز است

        وجود حد اقل دو نفر عضو برای تشکیل شرکت نقشه برداری ضرورت دارد.

        داشتن ۱۰۰ هزار تومان سرمایه اولیه برای تشکیل شرکت ، الزامی می باشد.

        ۳۵ درصد از سرمایه نقدی شرکت باید در ابتدای کار پرداخت شود و برای پرداخت باقی مانده سرمایه شرکت ، باید تعهد داده شود.

        تعداد اعضای هیئت مدیره ، سمت آنها و میزان سهم الشرکه هر یک از شرکا در شرکت نقشه برداری باید مشخص شود.


ثبت شرکت نقشه برداری می تواند به دو شکل حضوری و غیرحضوری (اینترنتی) انجام شود که در زیر به شرح هر یک می‎پردازیم:

 
۱ – نحوه ثبت شرکت نقشه برداری بصورت حضوری

 

        برای ثبت شرکت نقشه برداری بصورت حضوری باید مراحل زیر را پشت سر نهاد:

        در گام اول متقاضی باید مدارک مورد نیاز را به اداره کل ثبت شرکت ها ارائه دهد که می‎تواند به شکل حضوری و یا از طریق پست صورت گیرد.

        پس از دریافت پرونده به همراه برگه نام به موکل به منظور افتتاح حساب بانکی بنام شرکت توسط اداره ثبت، پرونده مورد بررسی می شود.

        تعیین نهایی نام برای شرکت نقشه برداری پس از ۴ روز کاری انجام می شود. اگر نام‎ها‎ی انتخاب شده متقاضی، مردود شناخته شود به متقاضی اطلاع داده می شود که در این صورت وی موظف خواهد بود تا نام دیگری را انتخاب نماید.

        پس از تایید موضوع توسط اداره ثبت، پس از ۷ روز مدارک واصله دفتر نویسی می‎شود. ذکر شماره شرکت و آگهی تاسیس به مدت ۳ الی ۵ روز صورت می‎گیرد. روزنامه رسمی ۱۵ روز پس از آگهی تاسیس توسط پست، به آدرس شرکت ارسال می‎گردد.

 

 
۲ – مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت نقشه برداری

 

        کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه گواهی عدم سوء سابقه مدیرعامل، اعضاء هیئت مدیره و تمامی اعضای شرکت نقشه برداری

        تکمیل فرمهای مربوطه در سایت و سپس پرینت این فرمها برای تحویل به شرکت که شامل مشخصات اعضای هیات مدیر، میزان سرمایه شرکت، می‎باشد

        تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت نقشه برداری به همراه ذکر آدرس شرکت

        مشخص کردن مدیران شرکت و سمت هر یک از آنها؛ از قبیل مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره و تعیین بازرسین شرکت در شرکتهای سهامی خاص که در فیلد مربوطه وارد می‎شود.

        امضای اقرارنامه شرکت

        ارائه تمامی مدارک شرکت اعم از اساسنامه، اظهارنامه و شرکتنامه

        مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع شرکت نقشه برداری

        تنظیم وکالتنامه در صورتی که امور بواسطه وکیل انجام می‎شود

 
۳ – نحوه ثبت شرکت به صورت غیرحضوری

 

        در گام اول باید به سامانه اینترنتی تعیین شده از سوی اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید و ثبت نام اولیه را انجام دهید.

        پس از این مرحله به ایمیل خود رفته و لینک فعالسازی موجود در پیغام را دریافت و با کلیک کردن بر روی آن، وارد سامانه شوید.

        پس از پایان یافتن ثبت نام در سایت اداره ثبت شرکتها، می‎توانید مدارک فوق الذکر را که قبلا اسکن نموده اید را  در سایت بارگذاری کنید.

        در این مرحله فرم‎ها‎ی مربوطه باید تکمیل شوند و سپس بر روی قسمت ذخیره اطلاعات کلیک نمایید.

        هزینه‎ها‎ی ارزیابی‌های کارشناسی می‎تواند از طریق اینترنتی نیز پرداخت شود. این کار با وارد کردن شماره کارت و با داشتن رمز دوم و CVV2 صورت می گیرد.

        در پایان باید فرم‎هایی که تکمیل نموده اید را پرینت گرفته و به آدرس دفتر ثبت شرکتها ارسال کنید. این کار را می‎توانید از طریق اداره پست و بدون اینکه در اداره ثبت شرکتها حضور پیدا کنید، نیز انجام دهید.



:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

جهت ثبت ضمانتنامه شرکت در مناقصه چه مواردی باید صورت پذیرد ؟ تمام ضمانتنامه هایی که در مناقصه ارائه می‌گردند باید در حساب‌های انتظامی به ثبت برسند. به عبارت دیگر زمانی که یک شرکت در مناقصه‌ای حضور پیدا می‌کند و به عنوان برنده اعلام می‌شود، مبلغ ضمانت نامه و مبلغ وثیقه که همان ودیعه در نزد بانک است، باید مشخص شوند تا ثبت ضمانتنامه شرکت در مناقصه صورت بگیرد

مناقصه چیست؟

مناقصه روشی به منظور خرید کالا و یا ارائه خدمات می‌باشد که که تمامی ‌پیشنهادهای رسیده در یک زمان و در حضور پیشنهاد دهندگان مورد بررسی قرار می‌گیرد و سپس نازل‌ترین قیمت پذیرفته می‌شود. مناقصه برای دسترسی به دو مولفه اساسی در خرید کالا و خدمات، اجرا می‌شود. در این پروسه، یک رقابت انجام می‌شود که هدف از آن تامین کیفیت مورد نظر (طبق اسناد مناقصه) است و تعهدات موضوع معامله، به مناقصه‌گری که کم‌ترین قیمت را پیشنهاد نموده، واگذار می‌گردد.

بسیاری مناقصه و مزایده را در یک مفهوم می‌پندارند در حالی که در مزایده جای خریدار و فروشنده با یکدیگر عوض می‌شود. به عبارت دیگر خریدار تقاضای خود را برای کالا یا خدماتی پیشنهاد می‌دهد و سپس فروشندگان قیمت فروش خود را اعلام می‌نمایند. برای بدست آوردن معامله، قیمت محصول مرتبا کاهش می‌یابد تا نهایتا پایین‌ترین قیمت به عنوان برنده مزایده اعلام شود.

 
نحوه شرکت در مناقصه

برای برگزاری مناقصه وجود طرف مناقصه گزار و مناقصه گر (پیشنهاد دهنده) الزامی‌می‌باشد. مناقصه گر شخص حقوقی یا حقیقی است که اسناد مناقصه را دریافت و در مناقصه شرکت می‌نماید و مناقصه گزار نیز پشنهادها را بررسی می‌کند. در ارزیابی مالی به عنوان یکی از مهم‌ترین امور مناسب‌ترین قیمت‌ها را از بین پیشنهادهای که پذیرفته شده‌اند، انتخاب می‌شوند. بررسی شکلی نیز به منظور اطمینان از کامل بودن اسناد مناقصه و امضای آن‌ها و غیر مشروط و خوانا بودن پیشنهاد قیمت صورت می‌گیرد.

تضمین شرکت در مناقصه تنها زمانی قابل پذیرش است که مطابق با مفاد آخرین تصویب نامه هیات وزیران تهیه و هم زمان با سایر اسناد مناقصه تسلیم شده باشد. تمامی‌ مناقصه گران دعوت می‌شود تا نماینده قانونی خود را با معرفی نامه کتبی برای حضور در جلسه بازگشایی پاکت‌های مناقصه در زمان مقرر اعزام نمایند.

 
شرایط مناقصه

        یکی از شرایط تنظیم مناقصه ارائه پیشنهادها می‌باشد که باید در ۳ پاکت مجزا تنظیم و بصورت لاک و مهر ارائه شود.

         درج شماره مناقصه، نام دستگاه مناقصه گزار، نام و آدرس، تلفن مناقصه گر (پیشنهاد دهنده) بر روی پاکت‌ها الزامی‌است.

         شخصی که به عنوان برنده اول مناقصه انتخاب می‌شود، باید تمامی‌تعهدات و قردادهای لازم را با مناقصه‌گر انجام و تعهدات لازم را در این زمینه ارائه دهد. بدین منظور جهت انعقاد قرارداد باید یک فقره ضمانت‌نامه بانکی بابت تضمین انجام تعهدات معادل ۱۰% مبلغ کل قرارداد و در مهلت مقرر به نماینده مناقصه گزار ارائه دهد. در غیر این صورت طبق بند ۳-۱۲ عمل خواهد شد.

        هیچ یک از پیشنهاد دهندگان نمی‌توانند بیش از یک پیشنهاد قیمت داشته باشند. در غیر این صورت مطابق با  بند ۱-۱۲ با آنان رفتار خواهد شد.

        مناقصه‌گر یا پیشنهاد دهنده نباید مشمول قانون منع مداخله در معاملات دولتی باشد.

        ضمانت‌نامه بانکی که توسط برنده مناقصه ارائه می‌شود باید توسط یکی از بانک‌ها مورد قبول مناقصه گزار و بصورت غیر مشروط ـ غیر قابل انتقال ـ قابل تمدید و بنا به نظر نماینده مناقصه گزار صادر و از تاریخ صدور حداقل به مدت یک سال دارای اعتبار باشد.

        اگر تضمین انجام تعهدات ارائه شده توسط برنده مطابق با آخرین مصوبات هیات وزیران و مورد تائید کارفرما نباشد، حکم عدم تحویل تضمین انجام تعهدات خواهد بود که طبق بند ۳-۱۲ عمل می‌شود.

         اعتبار لازم برای اجرای موضوع مناقصه از طریق منابع مالی تامین می‌شود.

        افزایش یا کاهش ۲۵ درصد موضوع قرارداد طبق اعلام نماینده مناقصه گزار و در طول قرارداد امکان پذیر می‌گردد.

 
رسیدگی به شکایات مناقصه

    در صورتی که یکی از مناقصه گران نسبت به عدم اجرای مواردی از قانون برگزاری مناقصات معترض باشد، می‌تواند شکایات خود را بصورت کتبی به بالاترین مقام این شرکت ارسال نماید.
    شرکت مربوطه طی مدت پانزده روز از تاریخ دریافت شکایات، به آن رسیدگی و در صورت تشخیص صحیح اعتراض، مطابق با مقررات اقدام می‌نماید و اگر شرکت اعتراض را صحیح تشخیص ندهد، پاسخ آن را با ادله به شاکی منعکس می‌نماید.
    اگر شاکی نتیجه و جوابیه را نپذیرد، می‌تواند مراتب را به هیات رسیدگی به شکایات ارائه دهد. هیات مزبور نیز ضمن رسیدگی، نتیجه را اعلام می‌نماید.
 
ضمانتنامه شرکت در مناقصه

        شرکت در مناقصه و ارائه پیشنهاد به معنای سند پذیرش محتویات و مفاد کلیه اسناد مناقصه خواهد بود. از این رو  پس از ابلاغ کتبی این شرکت به برنده مناقصه، وی باید حداکثر ظرف مدت ۷ روز کاری تضمینان لازم را جهت انجام تعهدات و امضاء قرارداد ارائه نماید تا پس از مبادله قرارداد، تضمین شرکت در مناقصه برنده اول و دوم آزاد شود. اگر برنده اول از پیشنهاد خود خودداری کند و یا تضمین انجام تعهدات را ارائه نکند، تضمین شرکت در مناقصه وی ضبط می‌گردد.

         برنده مناقصه باید تجهیزات تحویلی را به مدت یک سال ضمانت نماید و در این رابطه ملزم به ارائه یک فقره چک شخص حقیقی یا حقوقی به مبلغ کل قرارداد خواهد بود. ضمن این که تعهد انجام خدمات پس از فروش و پرداخت خسارت‌های احتمالی ناشی از عدم ارائه خدمات پس از فروش به مدت ۱۰ سال را بصورت کتبی ارائه کند.

        برنده مناقصه باید نسبت به ارائه کارت گارانتی تجهیزات برای هر یک از تجهیزات بصورت همراه با تجهیزات اقدام نماید در غیر این صورت مناقصه‌گر از تحویل تجهیزات خودداری می‌نماید.


نحوه ثبت ضمانتنامه شرکت در مناقصه

تمام ضمانتنامه هایی که در مناقصه ارائه می‌گردند باید در حساب‌های انتظامی به ثبت برسند. به عبارت دیگر زمانی که یک شرکت در مناقصه‌ای حضور پیدا می‌کند و به عنوان برنده اعلام می‌شود، مبلغ ضمانت نامه و مبلغ وثیقه که همان ودیعه در نزد بانک است، باید مشخص شوند. برنده مناقصه در هنگام مراجعه به بانک باید موارد زیر را مد نظر داشته باشد :
واریز نقدی

ارائه ضمانت نامه

بانک بابت صدور ضمانت نامه، ۱۰% مبلغ ضمانت نامه را از حساب برنده مناقصه برداشت و باقیمانده برای سند در رهن، حساب پشتیبان و … می‌ماند. ضمن این که هزینه تمبر و کارمزد صدور ضمانت نامه نیز بر عهده مناقصه‌گر می‌باشد. هزینه تمبر غیرقابل برگشت است اما هزینه کارمزد بسته به مدت صدور ضمانت نامه عودت می‌شود و غالبا در صورت استرداد زودتر از موعد ضمانت نامه به بانک، قسمتی از آن مسترد می‌گردد. پس از ثبت ضمانت‌نامه شرکت در مناقصه، مدارک ثبتی باید به شرکت برگزار کننده مناقصه تحویل داده شود.



:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 آبان 1397 | نظرات ()